Fijne feestdagen!

Zo, wat heerlijk dat we de kerstdagen naderen. De winkels worden drukker en mensen gehaaster. Ik weet niet wat jullie doen, maar wij zijn nooit zo heel erg uitbundig als het gaat om eten. We doen ook niet mee aan trends. Nee een simpel 3-gangen menu en lekker neutraal zodat iedereen geniet. Ik weet wat ons gezin lekker vindt dus van de verschillende smaken maak ik een mooi blended geheel.

De kerstdagen betekenen voor mij vooral quality time met het gezin. Ongelovig als we zijn, genieten we vooral van elkaar en van het eten en snoeperijen. Nou ja, helemaal ongelovig ben ik ook weer niet. Ik geloof vooral in het gebruik van positieve energie. Ook geloof ik in een eigen staat voor Palestina, dat Zwarte Piet toe is aan een make over, dat niet alleen wilde dieren maar ook gezelschapsdieren niet in een circus thuishoren. Ik geloof ook dat de grootste geloven de veroorzakers zijn van alle ellende in de wereld en dat een betere wereld alleen kan bestaan zonder menselijk leven. Helaas zal ik die utopie niet meemaken. Ik geloof nog veel meer en ik geloof nog veel meer dingen niet.

Een ding is zeker: Ik geloof niet dat we een witte kerst krijgen dit jaar en ik geloof dat 2015 minstens zo fantastisch wordt als afgelopen jaar. Ik geloof dat dit bijna het einde is van deze blog en ik geloof dat het ook voor jullie een geweldige kerst wordt. Geniet en wentel jezelf in warmte, liefde en gezelligheid.

 

2 reacties

Gesloten voor reacties.