Hoe economisch eet jij?

Ik hou van goed en lekker eten. Niets mis mee toch? En wat lekker is, kost ook vaak iets meer, maar is dat wel zo?

Ik doe maar bij 2 zaken mijn dagelijkse boodschappen en dat is wel zo makkelijk. De bulk bij Lidl en wat ik niet kan krijgen bij Lidl, haal ik bij Appie. Het brood van Appie vind ik nou eenmaal de lekkerste. Ik let ook altijd op de bonus aanbiedingen en de bijna verlopen producten die dan met 35% korting weg mogen. Zo had ik gisteren een couscouspakket meegenomen met 35% korting. Dat kwam te staan op 2,60 en dat is voor 4 personen. Enkel nog toevoegen: lamsgehakt. Nu waren de lamsworstjes in de aanbieding voor 1,20.

Nog geen 4 euro voor 4 personen en dan heb je ook nog eens je dagelijkse portie vitaminen binnen. Eten hoeft dus helemaal niet duur te zijn en met het geld dat je bespaart, kun je weer andere leuke dingen doen. Ik ben in de gelukkige positie dat goedkoop eten geen moetje is, maar ik vind het gewoon een sport om goedkoop en toch lekker te eten. Aan de andere kant kan ik ook bakken geld uitgeven aan eten hoor. Als ik ergens trek in heb, zal ik het niet laten liggen omdat het toevallig niet in de aanbieding is. Jezelf verwennen is dat…toch?

Ook Lidl heeft regelmatig superleuke aanbiedingen en niet alleen eten. Ow ja, ik moet zo nog even een nieuwe deurbel halen. In de aanbieding bij Lidl….

couscous lams

 

 

 

Een reactie

Gesloten voor reacties.