Nieuwe periode, nieuwe site

Zoals jullie zien, vond ik het weer eens tijd voor een nieuw gezicht. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ik ben de laatste tijd best rustig met mijn berichten. Dat wil niet zeggen dat ik afwezig ben. Ik lees op Facebook wel veel van wat voorbij komt. Het valt me op dat er heel veel artikelen gedeeld worden waarvan niet de echtheid of waarheid van is nagegaan. Als je dat doet, sta je versteld van alle onzin die verspreid wordt. Grote boosdoener is ook de media, die veel te vaak partijdig berichten de wereld in schiet. 

Ik heb daarom een besluit genomen: ik post alleen nog maar dingen die ik heb geverifieerd. Ik share alleen nog maar positieve zaken en noem me dan maar naar die bekende struisvogel, maar ik heb er geen zin meer in. Er is zoveel ellende, zoveel oorlog, zoveel doden, zoveel dierenleed, het is teveel. Teveel!

Ik doe het gewoon niet meer, ik laat me niet meer verleiden. Ik heb mijn eigen wereldje waar ik gelukkig ben. Ik kan de grote wereld niet veranderen. Natuurlijk ontken ik niet dat er niets aan de hand is met onze aarde en ik draag heus wel mijn steentje bij aan een betere wereld. Maar ik post niet meer zoveel onrecht, en ga me focussen op de mooie dingen.

Kom dus langs voor de gezelligheid! Wees welkom op mijn site en lees de verhalen met een knipoog. Behalve de recepten, want die zijn serieus lekker!

beautiful-poppy-field-sunlight-facebook-timeline-cover-photo1366x76866504

2 reacties

  1. Marisa helemaal waar .Er is zoveel leed in de wereld maar er zijn ook zoveel mooie dingen in het leven en laten we ons daar op richten .

Reacties zijn gesloten.