Marisa schrijft

Over mij

Mijn naam is Marisa Naarden-Koolbergen. Tuinieren, koken, reizen, Netflixen, schrijven en genieten van familie zijn mijn voornaamste bezigheden. En wat kun je hier dan allemaal lezen? Gewoon, van alles en nog wat. Zaken die mij bezighouden zoals verhalen over dieren, familierecepten en over mijzelf. Omdat niet alles je zal interesseren heb ik alles netjes georganiseerd. En dat is heel wat voor mij. Ik ben namelijk best chaotisch. Nou, dat ben je dus nu al over mij te weten gekomen.

Sommige verhalen komen recht uit mijn hart en sommige moet je met een knipoog lezen. Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt in het lezen, zoals dat ik had bij het schrijven.

 

8 reacties

 1. Ik heb toevallig je site ontdekt toen ik op zoek was naar wat informatie over Suriname. Het land dat we een warm hart toedragen een waar we ook komende winter 3 maanden verblijven. Jammer dat je er niet meer woont….mis je het niet? Ik hoop je verder te kunnen volgen want ik vind je een aansprekende schrijfstijl hebben.
  Warme groet,
  Margo Molenaar

  1. Hoi Margot,

   Dank voor je reactie(s);)

   Wat mooi dat jullie vrijwilligerswerk in Suriname doen. Suriname is een heerlijk land en ik mis het op bepaalde momenten zeker. We kunnen terugkijken op een heerlijke periode, waar we nooit spijt van hebben gehad. leuk dat je me gaat volgen. Ik heb wegens drukte al een tijdje niet geschreven maar deze week komt er weer een post!

   Tamanredjo is leuk he. We hebben er nog vrienden wonen. Dus als je er bent, ga dan een keertje eten bij Oleh Alice aan de oostwest verbinding, naast de bank. John, die daar de scepter zwaait is een van hen.
   Heel veel succes met jullie goede werk daar!

   Groetjes,
   Marisa

 2. Hallo Marisa,
  Stom toevallig stuit ik op jouw schriftelijke bijdragen aan de Nederlandstalige mensheid. Aanleiding was mijn zoektocht naar informatie over de duur van een toeristen visum in Suriname. Suriname dat we een warm hart toedragen en waar we afgelopen winter kennis hebben gemaakt met 7 jong volwassen meervoudig gehandicapte bewoners in een woonvoorziening in Tamanredjo. Ook komende winter gaan we weer vrijwilligers werk doen voor deze in Suriname zelf ‘vergeten mensen. Ik begrijp dat je inmiddels weer in Nederland woont. Mis je het niet?

 3. Heel leuk Marissa!

  Ik ga het in de gaten houden ­čśë

  Enne, ik heb hetzelfde met HEMA, perfect voor alle basisdingen/-zaken, maar ik doe heel wat jaren met kleding van Esprit bijv.

  Liefs Renske

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *