Pasta al Limone

Weet je niet wat je bij die heerlijk gebakken zalmmoot moet eten? Dat heb ik hier een heerlijke en simpele pasta voor je, die er geweldig bij past!

Wat heb je nodig voor twee personen:

  • Pasta ( 140-160 gr)
  • 1 citroen
  • kookroom
  • geroosterde pijnboompitjes
  • wat peterselie
  • olijfolie
  • Pardano snippers
  • rucola

Hoe maak je het:

  • Kook de pasta al dente en laat deze uitlekken, doe dan in een schaal met een flinke scheut olijfolie
  • Verwarm de kookroom
  • Boen de citroen schoon en rasp het geel van de citroen heel fijn en voeg bij de kookroom.
  • Pers de citroen uit en voeg bij de kookroom
  • Maak de saus af met wat peper en zout en fijngesneden peterselie
  • Doe de saus over de pasta, roer alles door elkaar en garneer met de pijnboompitjes, pardanosnippers en rucola

Bon Apetite!!!

 

 

Share if you like!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Back to Top